Informacije za ponudnike

V Kamniku tudi letos organiziramo tradicionalno turistično-kulturno prireditev, 50. DNEVE NARODNIH NOŠ IN OBLAČILNE DEDIŠČINE. Festival bo potekal od 9. do 11. septembra 2022.

VAS ZANIMA MOŽNOST PRODAJE? PRIJAVITE SE!

Objavili smo tri javne pozive za možnost prodaje, in sicer:

  • za prodajalce umetniških izdelkov in izdelkov domače obrti na Šutni,
  • za stojnično prodajo prehrambenih izdelkov,
  • za stojnično prodajo.

Vsi razpisi so objavljeni na spletni strani visitkamnik.com pod zavihkom razpisi ali kliknite tukaj.

Za vse informacije smo vam na voljo na mateja.rezek@visitkamnik.com.

VAS ZANIMA UDELEŽBA NA POVORKI? PRIJAVITE SE!

Kot vsako leto, bo tudi letos vrhunec prireditve predstavljala POVORKA NARODNIH NOŠ, ki bo v nedeljo, 11. septembra 2022,  potekala po ulicah starega mestnega jedra Kamnik.

Naprošamo Vas, da nam najkasneje do 5. avgusta 2022 na priloženem obrazcu potrdite Vašo udeležbo na povorki. Potrditev nam, prosimo, pošljite na naslov, ki je naveden na prijavnici. Podrobnejše informacije o formiranju in poteku povorke, prevzemu bonov za malico po povorki, Vam bomo poslali po prejemu prijavnice, v mesecu avgustu 2022.

Prijavnice: TUKAJ 

Skupaj s prijavnico nam obvezno pošljite tudi natančen opis skupine in predvsem noš, ki jih boste nosili v povorki.

Pomembno obvestilo za vse vozove: »V skladu s pravilnikom morajo biti vsi kopitarji, ki se odpremljajo na trge, sejme, razstave, tekmovanja ali druga zbiranja živali, in ob spremembi lastništva, enkrat letno serološko pregledani na IAK. Za ostale kopitarje, torej tiste, ki gredo v zakol ali se ne premikajo, to ni obvezno ». Vir: Pravilnik o ukrepih za ugotavljanje, preprečevanje širjenja in zatiranje kužne malokrvnosti konj. Če potrdila IAK ne boste priložili k prijavnici se s konjem ne boste mogli udeležiti povorke!

Za več informacij nas lahko kontaktirate.

V upanju, da se srečamo v Kamniku, Vas lepo pozdravljamo.