Informacije

O festivalu

Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine so največji etnološki festival v Sloveniji, ki vsako leto privablja več kot 30.000 obiskovalcev. Angleški medij The Guardian je festival uvrstil med 20 najboljših tradicionalnih festivalov v Evropi. Vsako leto v s...

Informacije za ponudnike

Dostava je možna vsak dan od 8. do 9. ure, odvoz pa od 18. do 19.30 ure. Spodaj si lahko ogledate načrt dostave za potrebe ponudnikov. Za več informacij nas lahko kontaktirate .

Politika zasebnosti

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.narodnenose.si. V javnem zavodu Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, Glavni trg 2, Kamnik  spoštujemo vašo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov. Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke uporabi...

»A se spomniš, ko je…«

V teh skoraj 50 letih, od prvih Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine se je zagotovo nabralo precej veliko spominov in fotografij. V kolikor imate kakšno zanimivo anekdoto ali kakšen zanimiv spomin iz katere od preteklih Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine in bi to radi delili z drugimi, nam jo povejte. Imate doma fotografije iz preteklih narodnih noš? Če bi jih radi delili z drugimi, nam jih posredujte.

Zgodbe, anekdote, spomine in fotografije nam lahko pošljete ali preko facebook strani Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine ali na elektronski naslov tic@visitkamnik.com ali po navadni pošti na Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, Glavni trg 2, 1240 Kamnik s pripisom »Spomini na Dneve narodnih noš« ali pa nas na tem naslovu obiščite. Veseli vas bomo.